Socialsanering & städning i Stockholm

Kontakta oss idag

Våra städtjänster

Hittar du inte tjänsten du söker?

Vi har de erfarenheter och färdigheter som krävs för att ta itu med nästan alla typer av uppdrag som kommer i vår väg. Kontakta oss och hör om vi kan hjälpa dig med dina önskemål!

Hemstädning

Vi hjälper dig att hålla rent hemma när din tid eller ork inte räcker till!

Vi gör ett hembesök hos dig där du får berätta hur just dina behov och förutsättningar ser ut och vi planerar tillsammans hur din städning/hjälp ska utformas.

Ni får sen ett förslag på tidsåtgång, pris och tar därefter beslut om ni vill anlita oss.

Generellt utför vi detta i alla samtliga rum:

 • Dammsuger golv, lister, elkontakter, element, mattor och klädda/stoppade möbler.
 • Torkar bort fläckar på dörrar och karmar, dammtorkar fönsterbrädor och fria ytor.
 • Putsar speglar.
 • Fuktmoppar alla golv eller enligt överenskommelse.
 • Tömmer papperskorgar.
 • Dammar av lampskärmar i lämplig höjd (bordslampor, läslampor, skrivbordslampor).
 • Dammar av tavelramar som man kommer åt utan stege.

Bad och toalett

 • Rengör badkar/dusch, handfat och toalett.

 • Torkar bort fläckar på badrumsskåp och vitvaror.

 • Torkar bort fläckar från väggar.

 • Putsar speglar.

Kök

 • Torkar bort fläckar utvändigt på köksluckor, fläkt och övriga vitvaror.

 • Rengör disk- och köksbänk, spis och kakelvägg.

 • Rengör ut- och invändigt i skåp där sopbehållare finns.

Sanering, hoarding eller dödsbo

Sanering kan ha olika betydelser. Hoarding, dödsbo, grovstädning, misärsanering och socialsanering​. Vi på Home Deluxe finns här för dig! Vi gör ett hembesök hos dig, där du får berätta hur just dina behov och förutsättningar ser ut. Därefter tar vi fram en plan på hur du ska kunna få den bästa hjälpen. Du får sen ett förslag på tidsåtgång och pris.

Är du godman, har du ansvaret för ett dödsbo eller lider du av så kallat samlarsyndrom? Vore det inte skönt med ren och snygg fastighet eller bostad? Vi hjälper dig bli kvitt dåligt lukt och mängder med skräp.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag!

Hoarding - lös det med hoarder städning

Det är inte alltid lätt att göra sig av med saker, men det kan ibland leda till en överdrift. Känner du igen dig i det? Då kanske du lider av hoarding eller socialmisär, även kallat patalogiskt samlande. Vi hjälper dig gärna med att tömma din bostad och att få ordning. Vi har hjälpt många kunder att få ordning och som har fått behålla sitt hem.

 

Hos oss är du i trygga händer och vi värnar om din integritet. Vi har god vana av sanering och vi vet hur känsligt det kan vara. Därför är vi måna om att inte ställa onödiga frågor och att hela tiden vara diskreta för din skull. Självklart har vi tystnadsplikt.

 

Är du eller är någon i din närhet drabbad? Home Deluxe hjälper dig bli kvitt problemen. 

Osäker på hur du avgör om du är drabbad? Se vårt bildcollage nedan. Du kanske känner igen dig i några av våra tidigare kunders situationer

 

Dödsbo

Det kan ibland vara känslomässigt jobbigt att rensa och städa efter en närstående. Fokusera istället på det som är viktigt och låt oss ta hand om nedpackning av föremål, överblivna möbler för bortskänkes och eventuell sanering. Vi erbjuder en helhetslösning. Låt oss komma igång!

Efter festen-städ

Ska ni ha ett festligt evenemang hemma eller i lokal kan det ibland vara lite extra segt dagen efter? Vi kommer gärna och återställer ert hem/lokal så ni kan vila upp er. Är du hungrig? Om så önskas kan vi även åka förbi lokala pizzerian, thaien eller liknande och hämta med oss mat. För att tillgodose era behov, tar vi fram en checklista som är anpassad efter era önskemål men som standard ser vi till att

 • Servis, bestick, glas, uppläggningsfat mm blir diskade.
 • Flaskor, presentförpackningar, matrester mm sorteras.
 • rengör badrum, kök och övriga utrymmen grundligt.

​Vi vänder oss även till företag som behöver hjälp med att städa undan efter kundevent, kickoff, utbildningar mm

Storstädning

Vi städar så att det blir rent på riktigt från golv till tak! Vi anpassar städningen efter ditt unika hem och dina önskemål.  Alla rum rengörs grundligt från golv till tak, vi dammar, dammsuger och skurar. Extra tid och omtanke läggs på ditt kök och badrum.

Fönsterputs

Det finns få saker som ger ditt hem ett sådant lyft som nyputsade fönster! Men ibland saknas både tid och lust att ta tag i fönsterputsningen och då kan vi hjälpa dig.

​Om du bor större eller i villa, har 3-glasfönster eller spröjs kontaktar ni oss via telefon eller mejl och får då ett kostnadsförslag på din fönsterputs.

Kontakta oss och låt en av våra professionella fönsterputsare få dina fönster försvinnande rena!

Visningsstäd

Att visa upp ett skinande hem på visningen kan locka fler intressenter till att delta i budgivningen och det kan i sin tur höja slutpriset! Vi ser till att det är skinande rent och att det luktar fräscht. Under städtillfället lägger vi extra tid och omsorg på de områden vi vet att spekulanter tittar lite extra på. Alla fönstren är försvinnande rena. Inför städtillfället tar vi med allt städmaterial som behövs.

Flyttstäd

När allt är flyttat vill du lägga all din tid på att få fint i ditt nya hem! Därför finns vi och kan hjälpa er med en ordentlig flyttstäd med garanti. Vi gör rent in i minsta detalj och de som flyttar in efter dig kommer mötas av ett skinande hem. Till städtillfället tar vi med all utrustning och städmaterial. Och fönsterputs ingår!

Trädgårdsservice

Underbara och vackra trädgård. Trädgården är det första man ser när man tittar på ett hus. För många är det fridfullt och avkopplande att sitta bland grönskan, men när man inte tar hand om den går denna underbara känsla ofta över till stress. Varför ödsla tid på att sköta trädgården? Vi hjälper dig att hålla trädgården fin genom att rensa ogräs, gallra, klippa gräsmattan, mm. Vi tar hand om vardagshanteringen och underhållet.

Givetvis anpassar vi utifrån dina behov och önskemål! 

Husvakt

Vi ser till ditt hem när du är bortrest. Vi kommer överens om vad du vill ha hjälp med under tiden du är borta. Det vi brukar hjälpa våra kunder med är att ta in posten, vattna blommor, klippa gräs mm. Kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Vårt arbete med sanering & misärsanering

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster?

Skicka din fråga via formuläret så kontaktar vi er. 

Hemstädning (Veckovis)
Seniorservice
Socialsanering
Flyttstädning
Storstädning
Fönsterputs
Varje vecka
Varannan vecka
> 50
51-70
71-90
91-110
111-130
131-160
161-200
201-250
251 <