Företagstjänster

Kontakta oss idag

Våra företagstjänster

Kontors och lokalstädning i Stockholm

Era medarbetare mår bra av en ren och fräsch arbetsmiljö samtidigt som era kunder och besökare får ett gott intryck av ert företag. Fokusera på det ni kan bäst, och låt oss hålla det rent!

De flesta kontors- och företagslokaler behöver städas 1-2 gånger per vecka. Detta är beroende på lokalens storlek, er sysselsättning och antalet medarbetare.

Om ni vill ha extra trevligt hos er, levererar vi blombuketter genom abonnemang eller vid enstaka tillfällen. Vi kan ställa ut blomväxter och ansvara för dessa.

Vi levererar fruktkorgar, nötter, godis eller annat enligt era önskemål att förtära.

Flyttstäd företag

Vid byte av företagets lokaler är det mycket att tänka på. Verksamheten ska flyta på som vanligt, samtidigt som medarbetare packar ned sina kontor i lådor.

Vi tar självklart hand om slutstädningen i er tidigare lokal så ni kan koncentrera er på att få i ordning er nya lokal med nätverk, skrivare, kaffemaskiner och allt där emellan.

Vi kan även hjälpa till med viss ned- och uppackning.

Städning som löneförmån

Får medarbetarna bättre balans mellan arbete och fritid. Ni blir en attraktiv arbetsgivare som visar att ni månar om era medarbetare mindre frånvaro.

Du som arbetsgivare betalar en fast administrativ avgift för varje medarbetare som får ta del av löneförmånen samt en rörlig avgift för antal timmar. Den anställde förmånsbeskattas

Vill ni ha andra tjänster som löneförmån? Varför inte vab- eller trädgårdshjälp? Kom gärna med egna önskemål!

Bostadsrättsföreningar

Vi ser till att er trappuppgång ser inbjudande och fräsch ut, så boende och gäster trivs.

När vi städar veckovis i er bostadsrättsförening fokuserar vi på golvvård, avtorkning av snickerier, trappstäd speglar och handtag.

Vid städning av gemensamma utrymmen så som t ex tvättstuga, gym, festlokal, övernattningslägenhet mm, kommer vi gemensamt överens om vad som ska göras.

Vi ser gärna till att det pyntas med julgran och påskris när det är dags och gör er trapp lite mer trivsam.

Förskola och skola

Ni vårdar och lär Sveriges framtid och vi vill att både medarbetare och barn/elever ska ha den bästa tänkbara arbetsmiljön.​

På skolor och förskolor, som städas noggrant och ofta, är spridningen av sjukdomar betydligt lindrigare. Dessutom kan allergi- och astmaproblem begränsas både hos barn och vuxna.

 

Städning varje dag

​I den bästa av världar städar vi hos er varje dag efter dagens slut. På större skolor kan vi däremot komma mitt på dagen och städa av toaletter och gemensamma utrymmen som används frekvent.

Storstädning

​Vi utför även storstädning på skolan/förskolan. Vad som ska utföras under dessa tillfällen kommer vi fram till gemensamt.

Klinikstädning

Vi har god erfarenhet av städning på kliniker som ställer höga krav på hygien. Vi följer städstandard för hälso- och sjukvård (svensk standard SS 8760014:2017) & städkvalitet (SS-INSTA 800-1:2018).

Vi ingår bland annat avtal med:

  • tandläkare
  • vårdcentraler
  • gynekologer
  • skönhetskliniker
  • laboratorium

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster?

Skicka din fråga via formuläret så kontaktar vi er. 

Hemstädning (Veckovis)
Seniorservice
Socialsanering
Flyttstädning
Storstädning
Fönsterputs
Varje vecka
Varannan vecka
> 50
51-70
71-90
91-110
111-130
131-160
161-200
201-250
251 <