Minibuss på väg

Övriga tjänster

Hur kan vi hjälpa dig i vardagen? Utforska våra övriga tjänster 

Läs mer nedan

Hur vi arbetar

Kontakta oss!

Slå oss en signal, skicka iväg ett mejl eller låt oss kontakta dig. Vad behöver du hjälp med? Vår kunniga personal utgår ifrån dina behov och önskemål.

Vad behöver vi göra? 

För att upprätthålla kvalité, uppfylla dina önskemål och tillse dina behov, tar vi fram en plan och garanterar en viss kvalité oavsett vilken tjänst du är intresserad av.  Kontakta oss och boka ett fysiskt eller webbmöte för att komma igång!

Prisförslag och avtal

När vi tillsammans kommit överens om ett upplägg är det dags att ingå ett avtal. Vi har konkurrenskraftiga priser. Allmänna avtalsvillkor hittar du här.

Arbetet kan börja!

Tack för att du valt oss som servicepartner. Vi tackar för förtroendet! Arbetet kan nu börja.

Skärmavbild 2021-05-27 kl. 18.47.32.png

Trädgårdsservice

Trädgården är det första man ser när man tittar på ert hus. Vi ser till att du har en fin trädgård genom att rensa ogräs, gallra, klippa gräsmattan, mm

 

Underbara och vackra trädgård. Otroligt fridfullt och avkopplande att sitta bland grönskan, men när man inte tar hand om den går denna underbara känsla ofta över till stress. Varför ödsla tid på att sköta trädgården? Vi hjälper dig med vardagshanteringen och underhållet. Givetvis tillgodoser vi dina behov och önskemål 

Kom igång med ditt städprojekt

Vi tillgodoser dina behov och tar fram ett pris.

Hör av dig för offert!

Hej kära kund!
Är du nöjd med våra tjänster och priser?
Berätta gärna mer om din upplevelse genom att trycka på kugghjulet nedan